Linser

Holst Optik i Helsingborg har det allra senaste inom världens ledande linsmärken oavsett om du väljer endagslinser, månadslinser eller dygnetruntlinser. Vi säljer linser från bland annat Cooper Vision Bauch & Lomb och Alcon . När det gäller stabila eller så kallade hårda linser hjälper vi dig med svåra synfel tex Keratoconus. Kom in eller ring och boka din provmånad (mjuka linser) , då ingår synundersökning, linser, linsvätska samt träning hur du hanterar och använder dina linser.

Linsboxen

LinsBoxen är ett sätt att alltid ha tillgång till fräscha kontaktlinser hemma. Du får dem hemskickade direkt i din brevlåda. Obegränsad tillgång till legitimerade optiker ger dig trygghet när du har frågor eller om en lins är skadad.

Biofinity

Genom att du betalar en fast avgift varje månad vet du exakt vad dina linser och vätskor kostar dig och behöver inte oroa dig för några extra utgifter. Läs gärna mer på www.linsboxen.se

CooperVision tillverkar Biofinity och har i linsen använt det nya banbrytande materialet ”Aquaform”, som släpper igenom en större mängd syre till ögonen. Detta gör att Biofinitylinsen kan fungera både som månads- och dygnet-runt-lins. Linser med högre syregenomsläpp är kända för att ge vitare och hälsosammare ögon för kontaktlinsbärare. Biofinitylinsen har även en hög nivå av vätska för att säkerställa att linsen förblir mjuk och flexibel och därmed ger en skön känsla under hela dagen och natten.